duminică, 9 august 2009

7 August

7 august 2008 - 7 august 2009

Tu nu stii cum e sa-i ceri timpului sa repete momentele cand nu duceai lipsa de zambete.
Si timpul trece parca mai incet ca atunci cand parea totul perfect si ati aparut voi norii negrii ca gandul asta.
Ti-o amintesti pe ea cand tremura si respira doar prin zambete. Valurile albastre acopereau starile de neputinta, spalau grijile.
Prea multe schimbari nedorite, ne salutam in treacat si golul pentru totdeauna existent nu se umple nici cu fum, nici cu vin.
Imi repetam zilnic ca o fiinta draga se uita cu o alta dar nici macar nu-mi iert trecutul. Cum sa il accept? Nu vreau ma conformez ca nu orice semn trebuie sa trezeasca ceva din interiorul meu si sa-l aduca in prezent si minte. Intuitia niciodata nu inseala si nici al 6-lea simt. Mereu m-au lasat sa deduc ce se va intampla cu mine. Mi-am asumat toate riscurile interpretarilor. Ce rost are sa te simti impacat cu traiul tau daca nu incerci sa-ti satisfaci toate dorintele si placerile? Mult prea banal si lipsit de sens.
Zambetul spune "stai!" si il astepti sa apara...

vineri, 7 august 2009

Timisoara Rullz, right?






























Orasul asta, incredibil, dar se alfa in Romania si nu e singurul de genul asta. Nu cred ca e vreun oras din tara asta unde mi-as dori mai mult sa locuiesc decat in Timisoara.












De fapt, nici nu are nevoie de datele astea introductive pentru ca sentimentul care il ai cel putin in centrul orasului si imprejurimi.. e genial.






[Cateva poze pe care am reusit sa le fac :)]