duminică, 5 aprilie 2009

PLACEBO IN ROMANIA


One Event:
PLACEBO

duminica 21 iunie 2009 @ ROMEXPO, Bucuresti
starting: 8:00 PM


Trupa britanica de rock alternativ Placebo a confirmat reintoarcerea in Romania, pentru un concert ce va avea loc la Romexpo in data de 21 iunie 2009.
Dupa ce in vara lui 2006 au reusit sa electrizeze altmosfera la Arenele Romane, acordurile trip hop / alternative rock vor rasuna din nou, de data aceasta in fata unei audiente mult mai mari. Evenimentul Placebo de la Bucuresti este semnat de One Event.
  • Pret Bilete concert PLACEBO @ Romexpo 21 iunie: 175 RON (Zona A – in fata scenei), 100 RON (Zona B). Bilete concert Placebo pot fi procurate si de pe myticket.ro, magazinele Diverta, Muzica.


Exact! Placebo se reintorc cu un nou album "Battle for the Sun".

Personal, ador muzica pe care o creeaza si oricat de multe schimbari m-ar incerca tot o sa-i ascult. E mai mult decat trecutul meu sau o stare de spirit. Mai mult decat alternative sau trip-hop. E o combinatie ideala. Desigur ca mi-am luat deja bilet ^^. Zona B.

So.. hurry up, nu stiu cat timp o sa dureze pana se cumpara toate.

6 comentarii:

  1. Oare ce inseamnza zona B? vezi ceva din concert? ca de auzit nu cred ca se pune problema:)

    RăspundețiȘtergere
  2. e feelingul care clar nu o sa ma paraseasca ... si totusi nu e in Ardeal zona B. In plus.. nu vin singura iar celelalte cunostinte si au luat deja bilet acolo

    RăspundețiȘtergere
  3. Honey, Anca draga, unii din noi traiesc din alocatie si nu dau toti banii de buzunar pe concerte.
    Si la Metallica am stat tot la B si nu mi-au cazut epoletii.
    Ia du-te si ai grija de viata ta si nu mai pune intrebari de prost gust.
    Hai ca m-am enervat.
    Auzi tu draga mea dezolata, cica nu vedem ma.
    NOI ma NOI.
    =))

    RăspundețiȘtergere
  4. Gizas!
    Eu intrebam din pura curiozitate (and i mean it), tocmai pentru ca nici eu n-am bani de aruncat pe fereastra si as vrea sa merg la Placebo cu biletul cel mai ieftin. Si totusi nu voiam sa ma duc si sa nu vad mai nimic din cauza aglomeratiei.
    Am cautat peste dupa informatii despre zona asta "B" ca sa vad daca nu dau banii aiurea. E asha de fucked up ca am pus niste intrebari?

    Imi pare rau daca intrebarile mele pareau a avea alt ton dar pana una alta tu, Ammy, ar trebui sa work a little on the attitude.

    RăspundețiȘtergere
  5. ok, imi pare rau, a fost doar o interpretare eronata la.. intrebarea ta.. la modul, "ok frate, duceti va la B ca o sa dati banii degeaba."
    Greseala mea :)

    RăspundețiȘtergere