joi, 12 martie 2009

Ea


08 martie 2009

"stioarfa :-x.
stioarfa ?? cine e stioarfa? pai stioarfa e stioarfa mea dezolata .. e nebuna , d`aia o iubesc ... pentru ca a fost alaturi de mine si mi`a dat dovada de incredere . "Ce feaci gagico?" in fiecare zi aud termenul asta minunat si trebuie sa imi dau imediat seama ca este vorba despre un chiul sau ceva de genu .. "Pisoi , tu trebuie sa ma intelegi .." o inteleg pentru ca este la fel ca mine , pentru ca avem acelas gen de probleme , dificultati , certuri cu parintii si pentru ca suntem constiente ca viata nu e roz .. Nu ma prea pricep sa insir cuvinte mari .. doar ca o iubesc si ca trebuie sa stie ca voi mereu acolo langa ea .. indiferet de ce se va intampla ! Te iubesc pisoi ... "


Cam asa suna o postare realizata pe 8 martie (ca de ziua noastra) ce imi era adresata de catre o prietena mai mult decat buna :-* .

Consider ca a venit si randul meu sa o descriu..

Fiinta complexa ce poate fi regasita in cateva randuri..

" ... Nu voi sta culcata la pamant, lasand necazurile sa ma calce in picioare. " Ellen Glasgow


De aceea, si nu numai, "daca ar fi fost sa nu ne mai fi vazut niciodata si tot as fi zis ca viata mea a meritat traita pentru acea unica intalnire cu tine."


Pentru ca ne purtam o iubire activa, pura si perversa. :)

2 comentarii:

  1. te iubesc si io stioarfa mea >:D< :X
    atat.

    RăspundețiȘtergere
  2. "Prietene,oricat e de grea incercarea daca ma vei chema,te voi sustine,vom indura-mpreuna totul,fara teama,voi fi cu tine."

    RăspundețiȘtergere